KARAMANʹDA KAYIK FACİASI

KARAMANʹDA KAYIK FACİASI
karşıya geçmeye çalışan aileyi taşıyan kayığın alabora olması sonucu 4 kişilik aile göle düştü. Aileden annenin cesedine ulaşılırken baba ile 2 çocuğu arama çalışmaları sürüyor.
Karamanʹın Ermenek ilçesindeki Gezende Baraj Gölüʹnde, karşıya geçmeye çalışan aileyi taşıyan kayığın alabora olması sonucu 4 kişilik aile göle düştü. Aileden annenin cesedine ulaşılırken baba ile 2 çocuğu arama çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, Karamanʹın Ermenek ilçesine bağlı Evsin Köyü Avcılar Mahallesiʹnde ikamet eden Arif Başaran (35), eşi Emine Başaran (33) ve kızları Nuray ve Merve Başaran, keçilere ağaç dalı toplamak için Gezende Barajıʹnın karşı kıyısına kendilerine ait kayıkla geçti. Dönüş sırasında ailenin içinde bulunduğu kayık alabora oldu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri olay sonrası anne Emine Başaranʹın cesedine ulaşırken, baba ile kızlarının izine rastlanamadı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı
olay yerinde güvenlik önlemi aldırırken, baba ile kızlarına ulaşabilmek için Adanaʹdan balık adam çağırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 
RESİMLER GELİYOR...