Karaman'da Güçlenen Rüzgarın Etkisi: Sabah Şiddeti Artırdı

Karaman'da Güçlenen Rüzgarın Etkisi: Sabah Şiddeti Artırdı
Karaman'da gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan güçlü rüzgar, sabah saatlerinde daha da şiddetlendi.

Gece saatlerinde başlayan yoğun rüzgar, sabah saatlerinde daha da şiddetlendi. Karaman'da etkili olan güçlü fırtına, bir cami minaresine zarar verdi. Kameni köyü'nde meydana gelen olayda fırtına nedeniyle minarenin üst kısmı yıkıldı.

Karaman şehir merkezi dahil olmak üzere fırtına nedeniyle birçok mahalle ve köyde elektrik kesintileri yaşanıyor.

YETKİLİLER UYARIYOR!

Karaman MEDAŞ tarafından yapılan açıklamada; "Bölgedeki şiddetli fırtına nedeniyle meydana gelen kesintilere karşı artırılan ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Karaman Belediyesi'nin yayınladığı bildiride; "Değerli Karamanlılarımıza önemle duyurulur. Şehrimizin Zeytindalı Bulvarı Sebahattin Özer İş Merkezi yakınlarında yaşanan 300'lük ana boru arızası sebebiyle, Yeşilada, Zembilli Ali Efendi, Siyahser, Kırbağ, Yeni Mahalle, Koçak Dede, Abbas, Sekiçeşme, Sakabaşı, Mehmet Bey ve Tahsin Ünal mahallelerinde geçici bir su kesintisi yaşanacaktır. Arızanın onarılmasının ardından su temini normale dönecektir. Oluşan rahatsızlık için özür diler, gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanılmıştır.