KARAMANA YENİ YATIRIM ALANI AÇILIYOR

KARAMANA YENİ YATIRIM ALANI AÇILIYOR
Karaman Valisi Süleyman Kahramanın özellikle üzerinde durduğu imar çalışması hız kazanıyor.
Karaman Valisi Süleyman Kahraman 2. Organize yolunun ve çevresinin imara açılması hakkında haber sitemize bilgi verdi.
Vali Süleyman Kahraman konu hakkında şunları söyledi, “ Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ile bu konu hakkında görüşmelerimiz oldu. Organizeye giden yolunun Derhal imara açılarak yatırama hazır hale gelmesi için Belediyeʹye gerekli talimatı verdik. Daha önceki yöneticilerin ne düşündüğünü bilmiyorum ama Ben oranın ciddi anlamda yatırıma açık olduğunu düşünüyorum. Eğer biz Şehri yönetenler olarak İmara açar ve yatırımcıya ortamı hazırlarsak Karaman için büyük bir ekonomik katkı sağlarız.” Dedi.
 
Organize yolunun Duble yol haline gelmesinin büyük önemi olduğunu vurgulayan Vali Kahraman, “ İlimizin vizyonu için bu çok önemli. Oraya genişletilmiş, ışıklandırılmış Duble yol yapılmasını istiyorum. Hükümetimizin Duble yola verdiği önem herkes tarafından malumdur. İnşallah Karaman Belediyesi oranın alt yapı ve yol çalışmalarını layıkıyla yapacaktır.” Dedi.
 
İDARECİLER HEM FİKİR, BÜYÜK YATIRIMLAR GELİYOR
 
Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu göreve geldiği günden beri uygulamaya çalıştığı İmara açılma projesi Yaklaşık 1–2 aydır Karaman’ın gündeminden düşmez oldu. Belediye Başkanın Projesine Vali ve Özel idarede destek verince Kamuoyundan da büyük destek topladı.
Özellikle yatırımcıların beklediği Proje Gerçekleştiğinde Trilyonluk yatırımlar yapılması düşünülüyor. Yapılacak olan yatırımlarla Yüzlerce gence iş alanları sağlanarak işsizliğin önüne geçmesi bekleniliyor.