KARAMANA İKİNCİ ALT GEÇİT GELİYOR

KARAMANA İKİNCİ ALT GEÇİT GELİYOR
Karaman halkının ve şehrinin uzun zamandır beklediği bir proje daha nihayet hayata geçiriliyor.
Karaman girişine yapılan köprülü kavşak yolunun bitirilmesi ile birlikte uzun zamandır özlemi duyulan Ereğli yol kavşağının da yapımına başlanacağı bildirildi. Karaman halkının ve şehrinin uzun zamandır beklediği bir proje daha nihayet hayata geçiriliyor.
AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Karaman ilimizin gerçek bir şehir görünümüne kavuşmasının alt yapı faaliyetlerinin tamamlanması ile mümkün olacağını söyleyerek uzun zamandır Karaman’a yakışan altyapı projeleri ile şehir girişlerinin yapımını planladıklarını dile getirdi. Kısa bir süre önce Karaman girişine yapılan köprülü yol kavşağının ardından yine benzer bir proje ile Ereğli Yol Kavşağının da yapımına başlanacağını belirtti. Elvan, Ulaştırma Bakanı ile yaptığı görüşmeler neticesinde Ereğli yol kavşağı ile ilgili proje çalışmalarının başlatıldığını, gerekli ödeneğin ayrıldığını söyledi. Proje çalışmaları biter bitmez ihaleye çıkılacağını ve bu yıl içinde de tamamlanacağını dile getiren Elvan, Karaman’lı hemşerilerime bu vesile ile alt geçit müjdesini vermek istiyorum dedi.
Elvan, Karaman şehrinin ihtiyacı olan alt yapı faaliyetlerinin bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.