Karaman Valisi İftar Eşliğinde Tıp Bayramı Kutlamasında Bulundu

Karaman Valisi İftar Eşliğinde Tıp Bayramı Kutlamasında Bulundu
Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ilimizdeki hekimlerle buluştu.

Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ve tıp uzmanları, Karaman Polisevi'nde düzenlenen iftar programında sağlık çalışanlarının özverili gayretlerini kutladılar.

İftar etkinliği, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Serkan Yurdakul'un açılış konuşmasıyla devam etti. Vali Sarıibrahim'in konuşmasında, hekimlerle bir araya gelmenin memnuniyetini ifade ettiği ve sağlık çalışanlarının önemini vurguladığı belirtildi.

Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, konuşma sırasında, "Devlet idaresinin en önemli görevi vatandaşına hizmet edebilmektir. Doktorlarımız, sağlık personelimiz, bu ülkenin en diri gücüdür. Covid sürecinde doktorlarımızın ve sağlık personelimizin gösterdiği mücadeleyi takdirle karşılıyoruz. Doktorlarımız gerçekten bu ülkenin yetişmiş en iyi insan gücüdür. Bunun değerini ve kıymetini bilmemiz gerekir" ifadelerine yer verdi.

Ayrıyeten, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, "Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana her şekilde hizmet eden doktorlarımıza, tıp gönüllülerimize ve tıp emekçilerimize saygılarımı sunuyorum. Dünümüzde ve bugünümüzde insanlık için cansiperane çalışan hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.