KARAMAN ŞEHİTLERİ İÇİN AYAĞA KALKTI

KARAMAN ŞEHİTLERİ İÇİN AYAĞA KALKTI
Karaman Teröre lanet için Aktekke Meydanında buluştu.
Karaman Şehit Aileleri Derneği ve diğer STKʹların desteği ile Teröre Lanet mitingi yaptı.
Aktekke Kent Meydanında birleşen Binlerce vatandaş, "İmralı Basılsın Apo Piçi Asılsın, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Her Türk Asker Doğar, Aponun piçleri yıldıramaz bizleri" gibi sloganlar atarak meydanı coşturdu.
 
Şehit Anne ve Babalarının da bulunduğu programda, duygulu anlar yaşanırken Kalabalığın yine gençlerden olması dikkatlerden kaçmadı.
Programın bitiminden sonra kalabalık İsmet Paşa caddesinde yürüyerek sloganlar attılar. Çevredeki işyerleri açık olan vatandaşlarda kalabalığı alkışlayarak destek verdiler. 
 
Hakkariʹde 24 askerimizin PKK tarafından şehit edilmesi Karamanʹda Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.
Atatürk Parkı önünde başlayıp Aktekke Kent Meydanı’nda sona eren teröre tepki yürüyüşüne yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Yürüyüş sırasında ellerinde Türk bayrağı bulunan vatandaşlar “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Her Türk asker doğar”, “Kahrolsun PKK” diye sloganlar attı. Aktekke Kent Meydan’ında toplanan kalabalık ilk olarak saygı duruşunda bulunduktan sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu. 24 şehidin isminin tek tek okunarak yoklama yapılmasının ardından asker üniforması giyen üç genç, alana getirdikleri terörist kıyafetli insan maketini, bir takozun üzerine yatırarak kafasını keserken kalabalıkta maketi ayaklarıyla tekmeledi. Yürüyüş yapılan açıklamaların ardından olaysız bir şekilde sona erdi. Yürüyüş esnasında Karaman polisi geniş güvenlik tedbirleri aldı.

 
 
Kalabalık Aktekke Meydanından sonra Yunus Emre Caddesine doğru ilerledi. Ak parti Teşkilat binası önünde toplanan kalabalık yuh çekerek "Hükümet istifa" şeklinde slogan attılar.
Kalabalığı dağıtmaya çalışan Polis ile gençler arasında tartışmalar oldu.
 
İşte o görüntüler..