Karaman Lisesiʹnden Gönüllü Toplum Hizmeti Projesi

Karaman Lisesiʹnden Gönüllü Toplum Hizmeti Projesi
Karaman Lisesi tarafından hazırlanan Gönüllü Toplum Hizmeti projesi ile ilgili okul yöneticileri ve Karaman Devlet Hastanesi Başhekimliği arasında protokol imzalandı.

 Hastanenin toplantı salonunda düzenlenen protokol imza töreninde konuşan hastane başhekimi Hasan Arıcı, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ile sosyal sorumluluk çerçevesinde toplum hizmeti yapılabilmesi amacıyla bir protokol imzalamak için bir araya geldiklerini söyledi. 

Protokol kapsamında Karaman Lisesi öğrencilerinin, hastanede, polikliniklerde hastaları karşılama, yönlendirme, servislerde ise hastalara kitap okuma, şiir, müzik dinletisi gibi alanlarda hizmet vereceğini ifade eden Arıcı, "Bu uygulama Milli Eğitim Bakanlığıʹnın sosyal etkinlikler yönetmeliği çerçevesinde organize ettiğimiz bir uygulama olacak. Bu eksende de öğrencilerimizin hem kişisel gelişimlerine hem de hasta memnuniyetine katkı sağlanacağını düşünüyorum. Bunun dışında bu uygulamanın toplumumuzun geçmişinden gelen değerlerin sıcak tutulması açısından önemli. İnşallah bu ortak çalışmamız diğer hastanelerimize ve okullarımıza da model olur" dedi.
Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ise, Karaman Lisesi olarak öğrencilerini sadece sınava değil hayata da hazırlayan bir okul olma düşüncesi ile geçmişte yaptıkları çalışmalardan birisini bugün Karaman Devlet Hastanesinde başlattıklarını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Arıcı ile Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman hazırlanan protokolü imzalayarak projeyi hayata geçirdi.