Karaman İl Genel Meclisinde Fransaʹya ambargo Kararı alındı

Karaman İl Genel Meclisinde Fransaʹya ambargo Kararı alındı
Karaman İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Meclis Toplantısında Fransa Markalı başta iş makineler olmak üzere hiç bir araç alınmayacak dedi.

 Karaman İl Genel Meclisi Çarşamba günü yapmış olduğu İl Genel Meclisi Toplantısında Fransız marka hiçbir aracın alınmaması için karar aldı.

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Çarşamba günü düzenlenmiş olan Toplantıda 2012 yılında alımı düşünülen iş makinası ,kamyon,hizmet aracı ve her türlü aracın markalarının Fransız markası olmayacağı kararının alındığını söyledi.

Bayır, İl Genel Meclisi bu kararı oy birliği ile alarak toplantıya katılan bütün İl Genel Meclis Üyelerinin de tam desteği aldı dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR, “ Fransanın önce Cezayirde yapmış olduğu insanlık suçundan arınması gerektiğini, Türkiye’ye karşı saldırgan tutumları karşısında millet olarak kayıtsız kalmayacaklarını ,Türk Toplumunun tarihi boyunca her zaman mazlumun  yanında olduğunu ,savaşta bile düşmanına matarasındaki suyun yarısını verecek kadar vicdanlı bir milletin şanlı geçmişine sürülmeye çalışılan bu leke karşısında sessiz kalmayacaklarını, Fransa Meclisinin bu kararı  karşısında meclis olarak bizde bu kararı aldık.” dedi.