KARAMAN BÜYÜK MİTİNGE HAZIRLANIYOR.

KARAMAN BÜYÜK MİTİNGE HAZIRLANIYOR.
Terör Örgütünü lanetlemek için Şehit Aileleri Büyük bir Miting Düzenleyecek.
Dün Şehit Aileleri Derneği tarafından Büyük Miting için toplantı düzenlendi. Toplantıya Saadet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’de katıldı. Geniş çaplı büyük bir Miting yapmayı planlayan Şehit Aileleri birkaç gün içinde kamuoyuna duyuracak.
Gelecek hafta Çarşamba günü saat: 13.00’de yapılması planlanan Büyük Miting için hazırlıklar devam ederken mitinge bütün sivil toplum kuruluşları destek verecek
 
SÜLEYMAN ATİK MİTİNGE DESTEK VERMEDİ
 
Dün yapılan miting toplantısına AKP, SP, MHP ve CHP davet edildi.  SP, MHP ve CHP toplantıya tam katılırken defalarca toplantıya davet edilen AKP İl Başkanı Süleyman Atik Toplantıya gelmeyip daveti ret etti. Görüştüğümüz bazı AK Partililer ise Süleyman Atik gibi düşünmüyor. " O Süleyman Atikʹin görüşü bizi bağlamaz, Biz mitinge katılırız" diyerek Mitinge destek vereceklerini söylediler.
 
10:13  Son Dakika : Parti Görevlilerinden aldığımız bilgiye göre İl Başkanı Süleyman Atik O Saatlerde  Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ile beraber olduğundan toplantıya katılamamıştır.