KARAMAN BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA LUNAPARK SÜRPRİZİ

KARAMAN BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA LUNAPARK SÜRPRİZİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Karaman Belediyesi, çocuklara ücretsiz lunapark eğlencesi armağan etti.
Kemal Kaynaş Stadyumu’ndaki törenlerin ardından belediye görevlilerince çocuklara ücretsiz lunapark bileti dağıtıldı.
Bu sürpriz karşısında çok sevinen çocuklar, biletlerini alır almaz soluğu Makro Market Alışveriş Merkezi bahçesine kurulan lunaparkta aldı. Tüm gün boyunca herkesin doyasıya eğlendiği lunaparkta kimseden ücret alınmadı. Lunapark yetkilileri, sabah saatlerinden itibaren çocukların, lunaparka adeta akın ettiğini ve kendilerinin de bu durumdan oldukça mutlu olduklarını söyledi.
Gondol, çarpışan oto, kırkayak ve atlıkarıncalar da doyasıya eğlenen minikler, lunapark biletlerini dağıtan belediye yetkililerine teşekkür etti. Daha önce de Başkan Uğurlu’nun ücretsiz lunaparkla kendilerini sevindirdiğini belirten çocuklar “Kâmil amcamıza çok teşekkür ederiz.”dediler.
 
LUNAPARK HALKA İÇ İÇE
 
Lunapark İşletmesinin sahibi Burhan ARI, Haber sitemize yaptığı açıklamasında Karaman halkına yıllardır hizmet veren Lunapark’ın Halkla kucaklaşma programları düzenlediğini belirtti.
Özellikle bayramlarda ve özel günlerde halkımıza eğlenceli vakitler geçirmesi için tüm ekip arkadaşlarımızla daha kaliteli ve daha sıcak bir ortam hazırladıklarını söyleyen İşletme sahibi Burhan Arı, tüm Karaman’lıları Lunapark’da eğlenceye davet ederek Belediye başkanı Kamil Uğurlu’ya da teşekkür etti.