Karaciğer Yağlanması için Doğal Kür: Maydanoz, Limon ve Su

Karaciğer Yağlanması için Doğal Kür: Maydanoz, Limon ve Su
Karaciğer yağlanması için etkili bir doğal kür: 15-16 sap maydanoz, 1 limon ve 1 su bardağı suyu blenderda karıştırıp aç karnına için, 15 gün boyunca devam edin.

Karaciğer yağlanması için doğal bir tedavi öneren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu,“8 saat uyku uyuduğunuz halde hala yorgun uyanıyorsanız çok büyük bir ihtimalle karaciğeriniz yağlanmış demektir” dedi.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun karaciğerdeki yağ birikimi ile ilgili önerileri,Karaciğerin sağlıklı çalışabilmesi için en önemli kür maydanoz limon kürüdür, bunu unutmayın. Bu kür, karaciğerde birikmiş toksinleri atar, karaciğer yağlanmasını kesin olarak ortadan kaldırır. Sporla, diyetle başaramadığınız durumlarda maydanoz limon kürü imdadınıza yetişir. Karaciğer ne kadar yağlı ise kalp krizi geçirme riskiniz de o kadar yüksektir. Ben yılda 2 kez 15'er gün bu kürü yapıyorum. Bu adeta bir mucize" ifadelerini kullandı.

Maydanoz Kürü Tarifi

5 ila 16 saplı maydanoz, 1 tane limon ve 1 su bardağı (200 ml) suyu blenderda karıştırın. Elde edilen yeşil karışımı her sabah aç karnına için. Bu kürü 15 gün boyunca uygulamalısınız.