KAMİL UĞURLU İSRAİLʹE LANET OKUDU

KAMİL UĞURLU İSRAİLʹE LANET OKUDU
Bu saldırı ile İsrail bugüne kadar işlediği insanlık suçlarına bir yenisini daha eklemiştir.
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, tüm Dünyanın infial ile karşıladığı menfur İsrail saldırısını nefretle kınayarak: “Bu saldırı ile İsrail bugüne kadar işlediği insanlık suçlarına bir yenisini daha eklemiştir.” dedi.
            Karaman Belediyesi’nde düzenlenen basın toplantılarında da konuya ilişkin görüşlerini dile getiren Başkan Uğurlu yaptığı yazılı açıklamada: “Kendi halklarının refahı ve mutluluğunu ölüm kusup, gözyaşı dökerek sağlamaya çalışan emperyalist ve Siyonistlerin bu mezalimi daha ne kadar can almaya devam edecektir. Tamamen insani amaçlarla ve her türlü insani ihtiyaçlarını teminden aciz Filistin Halkına yardım götürmekten başka amacı olmayan sivillerin öldürülmesi karşısında söylenecek bir söz bulmak mümkün değildir. İnsanlığı, insanlığın yüce değerlerini korumak ve insanlığın yapması gerekenleri yapmak adına yola çıkan bu gönüllü insanlara yapılan insanlık dışı davranış elbette cevabını bulacaktır. Güçlü ve kararlı devletimiz bu konuda gerekenleri elbette yapıyor ve yapacaktır. Ancak, tüm Dünya bu olaya karşı seyirci kalmamalıdır.
            Amaçları doğrultusunda tüm vicdani değerleri hiçe sayarak bu yaptığı tüm vahşetlerin üstüne bir de bu olayı ekleyen İsrail’i şiddet ve nefretle kınıyorum. Olayda şehit olan vatandaşlarımıza rahmet kederli ailelerine başsağlığı, olayda yararlananlara da acil şifalar diliyorum.” dedi.