KAMİL UĞURLU İSPANYAʹYA GİDİYOR

KAMİL UĞURLU İSPANYAʹYA GİDİYOR
Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kâmil Uğurlu, gelecek hafta yapılacak olan Avrupa-Arap Şehirleri Forumuna katılacak.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kâmil Uğurlu, gelecek hafta yapılacak olan Avrupa-Arap Şehirleri Forumu’nda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Türkiye’yi temsil edecek.
Önümüzde hafta yapılacak olan foruma Türkiye’den İstanbul, Karaman ve Beyoğlu Belediyelerinin çağırıldığı konferansta Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Avrupalı ve Arap Belediye Başkanlarına Karaman’ı ve yerel yönetimlerdeki yeni gelişmeleri anlatacak. Konferansa; İstanbul, Barselona, Riyad, Malaga, Dubai, Palermo, Napoli, Halep, Beyoğlu, Beyrut, Ramallah, Tiflis ve Rabat Belediye Başkanları katılacak. İspanya’nın Malaga şehrinde yapılacak ve üç gün sürecek konferansa yerel yönetimlerdeki gelişmeler ve kentsel sorunlar tartışılacak ve yardımlaşılacak.
Bu önemli toplantıya Türkiye’den üç Belediyenin çağrılması ve bu arada Karaman’ın konuşmacı olarak programa alınması, Türkiye’nin uluslararası zeminlerde kazandığı seviye ile değerlendirildi.
Başkan Uğurlu üç günlük bu konferanstan sonra hafta başında Karaman’da olacak ve katıldığı konferansla ilgili açıklamalarda bulunacak.
 
Karamanın sesi