KALE SOSYAL TESİSLERİ SİZLERİ BEKLİYOR

KALE SOSYAL TESİSLERİ SİZLERİ BEKLİYOR
Karaman Belediyesinin Karaman Kalesinde hizmete soktuğu sosyal tesiste; Düğün Salonu, Çay Bahçesi ve Kahvaltı hizmetleri başladı.
Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu bugün (30 Nisan Cuma) hanımlara tertip ettiği kahvaltı programında, Karamanlı hanımlar olarak yaptıkları faaliyetleri anlatırken hemşerilerimizi de Belediye Kale Sosyal Tesisleri’ne beklediklerini söyledi.
 
Hilal Uğurlu konuşmasında: “Bilindiği üzere Karaman Kalesi vatandaşlarımızın hiç uğramadığı, terkedilmiş bir yer haline gelmişti. Ne mutlu ki bir sene içerisinde burası mükemmel bir şekilde düzenlenerek, hemşerilerimizin düğün ve özel günlerini gerçekleştirebilecekleri, oturup muhabbet edebilecekleri ve kahvaltılarını yapabilecekleri bir yer haline getirildi. Gün geçtikçe buraya gelen hemşerimizin sayısı artıyor. Çok cazip olan bu tesiste sadece temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için bir ücret alınıyor. Kahvaltı açık büfe olarak hizmet veriyor. Amacımız Karaman’ın simgelerinden olan kaleyi bir cazibe merkezi haline getirmek ve halkımıza en kaliteli hizmeti vermek. Karaman’da okuyan öğrencileri, genç-yaşlı herkesi buraya kahvaltı yapmaya, oturup muhabbet etmeye ve özel günlerini burada gerçekleştirmelerini bekliyoruz.” dedi.