KAİMDERDEN İKİNCİ BULUŞMA

KAİMDERDEN İKİNCİ BULUŞMA
Kısa adı Kaimder olan Karaman İmam Hatip Okulu, İmam Hatip Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği 2. Buluşmasını gerçekleştirdi.
Makro AVM içerisinde bulunan Samanyolu Tesislerinde  yapılan programa binlerce üye, mezun ve mensub katıldı. Program  girişinde davetlilere derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler içeren broşür dağıtılırken, program İmam-ı Azam Camii İmam Hatibi İlyas Baloğlu’nun Kuran-Kerim tilaveti ile başladı. Açılış ve Selamlama konuşmasını yapan Dernek Başkanı Tevfik Baran, yapılan faliyetlerden bahsederek “9 Haizran’da kuruduğumuz derneğimizin bir odası bile yokken şu anda binlerce üyemiz var. Gelecek yıl Karaman’ın en büyük Eğitim ve Sosyal Tesisini açmayı hedefliyoruz.  Gönül birliği ile her engeli beraber aşacağız” dedi.
 
 
Kaimder Onursal Başkanı Emekli İHL öğretmenlerinden Necati Yeniel yaptığı konuşmasında hizmetin önemine vurgu yaptı.  Karamanlı sanatçı Ali Kırış’ın söylediği ilahilerin ardından Kaimder Kurucu üyerinden Dr. Recep Şeker iese inşaatına başlanılan eğitim ve sosyal tesis hakkında genel bilgiler verdi. Daha sonra sahne alan Abdullah Sevinçkan sözlediği ezgilerle katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, program dilek ve teminilerle devam etti. İmam Hatip Davasında emek veren ve şu anda hayatta olmayanların ruhları için okunan hatimlerin duasını ise İmam Hatip İsmail Gündüz yaparken, bu büyük buluşma ikram edilen yemeklerle sona erdi.