KAİMDER İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

KAİMDER İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Karama İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (KAİMDER) Pazar günü İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda İstişare toplantısı yaptı.
İstişare toplantısına Kaimder Onursal başkanı Necati YENİEL, Emekli Öğretmen Durmuş Ali Karataş ve Üyeler katılırken. Saadet Partisi Halkla İlişkiler Başkanı Yavuz Ergen ve Saadet Partisi Eğitim Komisyon başkanı Hüseyin Oğuz toplantıya misafir olarak katıldı.
 
Kaimder Onursal Başkanı Necati YENİEL yaptığı kısa konuşmada faaliyetlerden memnuniyetini ifade etti ve Kaimder Yönetim kuruluna yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, İnşaat halindeki binanın bir an önce hizmete girmesini arzuladığını beyan etti.
 
Kaimder Yönetim Kurulu başkanı Tevfik Baran katılanlara teşekkür ederek bundan sonra çalışmalarına azim ve gayretle devam edeceklerini ifade etti.. Yapılan faaliyetlerden kısaca bilgi veren Kaimder Başkanı Tevfik Baran şunları söyledi; “Bu zamana kadar konferanslar, Kurʹan ziyafeti, Konserler yaptık. Ama asıl hizmetlerimiz eğitime yönelik olacaktır. Bunun için 18 üniversite öğrencisine burs, 5 öğrenciyi dershaneye ve 10 öğrencinin de servis ücretlerini karşılamaktayız.
Mevcut kız öğrenci yurdumuzda 18 öğrenci barındırıyoruz. İnşallah yeni binamız bittiği zaman 80 öğrenci barındırılabilecektir.” dedi.