KAİMDER HABERİMİZ SES GETİRDİ.

KAİMDER HABERİMİZ SES GETİRDİ.
Geçen Haftaki haberimiz yetkilileri harekete geçirdi.
Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KAİMDER) Tarafından düzenlenen Ünlü İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Konferansı Maddi imkânsızlıklardan dolayı Yunus Emre Konferans salonunda yapılacağı kararı alınmıştı.
Karamaninsesi.com olarak Yunus Emre Konferans salonunun 250 kişilik olduğunu ve böyle önemli bir misafirin gelmesiyle o salonun kesinlikle almayacağını belirtmiş ve yetkilileri duyarlı olmaya davet etmiştik.
 
Haberimizi okuyan Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, Kaimder Başkanı Tevfik Baran ile görüşerek halkın daha rahat bir şekilde programa iştirak edebilmesi için yardımcı olacağını belirtti.
 
Bugün Kaimder tarafından yapılan açıklamada Ömer Döngeloğlu Konferansının OTAG Tesislerinde yapılacağı duyuruldu. Böylelikle Konferans 19 Aralık Pazar günü saat 13.00 de Otağ tesislerinde yapılacak.
 
ULAŞIM ÜCRETSİZ
 
Ayrıca KAİMDER ulaşımın ücretsiz olduğunu da duyurdu. Karaman Belediyesi ve  Zafer yolu sürücü kursu tarafından ücretsiz sağlanacak olan ulaşım için halkımız Aktekke Kent meydanına gelmesi gerekiyor. Servis saat 12:00’de yapılacak.