İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünden Ziyaret

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünden Ziyaret
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ ve eşi İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN a nezaket ziyaretinde bulundu.
Karaman’da gerçekleştirilecek olan 9.Türkçe olimpiyatları nedeniyle ilimizde bulunan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ ve eşi İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN ‘a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN; “Türkçe Olimpiyatları Türk Dili’nin Başkenti olan Karaman’da yapılmasından dolayı çok mutluyuz. Bu gecikmiş bir buluşmaydı ama sonunda gerçekleşti. Hak yerini buldu. İstanbul’un mega kent olması nedeniyle eğitim sorunlarıda kendisi gibi büyüktür. Ama zatı âlinizin göreve başlamasından sonra İstanbul’daki problemlerin çözülmeye başlandığını görmekten mutlu olduğumuzu belirtmek isterim.”dedi.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer YILDIZ ziyaret sırasında; “Karaman’ın eğitimde alt yapısı çözülmüş, akademik başarıları olan bir kent olarak gündemde olması sevindiricidir. Valiniz Sayın Süleyman KAHRAMAN ve beraberinde çalışan sizlerin gayretleri takdire şayandır. Başarılarınızın daha da artması en içten dileğimdir.”dedi.