İsmet Paşa Caddesi'nde Bayram Hazırlıkları Başladı

İsmet Paşa Caddesi'nde Bayram Hazırlıkları Başladı
İsmet Paşa Caddesi'nde bayram hazırlıkları hız kazanıyor. Alışveriş yoğunluğu artarken, esnaf da çarşıya hareketlilik getiriyor. Bayram coşkusu herkesi sarmış durumda.

İsmet Paşa Caddesi'nde sakinler, bayram hazırlıklarını tamamlarken, cadde üzerindeki kalabalık ve canlılık dikkat çekiyor. Ramazan Bayramı'na yaklaşırken alışveriş yoğunluğunun arttığı gözlemlenirken, insanların bayramlık alışverişlerini çarşıda yapmayı tercih ettiği görülüyor. İsmet Paşa Caddesi, özellikle giyim ve gıda gibi bayramlık alışverişlerin yoğunlaştığı bölgelerden biri haline geldi.

Bayram alışverişiyle birlikte, çarşıdaki esnaf da yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Bayram öncesi müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını hızlandıran esnaf, çarşıya canlılık katıyor. Vatandaşların bayram coşkusunu yaşadığı ve alışveriş telaşına kapıldığı Karaman Çarşısı'nda, bayramın yaklaşmasıyla birlikte kalabalık ve hareketliliğin artması bekleniyor. Esnaf ve sakinler, bayram öncesi son hazırlıklarını tamamlamak için çarşıda yoğun bir tempo içerisinde çalışıyor.