İSMET HATİPOĞLUʹNUN BAYRAM MESAJI

İSMET HATİPOĞLUʹNUN BAYRAM MESAJI
İsmet Hatipoğlu Bayram Mesajında birlik ve beraberliğe davet etti.
MHP İL BAŞKANI İSMET HATİPOĞLU’NUN RAMAZAN BAYRAMI VESİLESİ İLE İLGİLİ YAYINLAMIŞ OLDUĞU BASIN AÇIKLMASI;
 
Toplumsal önemi her geçen gün biraz daha artan dostluk ve kardeşliğin, barış ve huzurun bir vesilesi olan Ramazan Bayramını milletçe idrak ediyoruz.
Ramazan ayının güzellikleri ile ruhlarımızı temizlemiş olarak girdiğimiz bayramın unutmaya yüz tuttuğumuz birlik olma, kucaklaşma gibi hasletlerimizin tazelenmesinde vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.
Toplumsal uzlaşmanın ve huzurun artması, bir arada yaşama kültürüne katkı sağlayacak, milli birlik ve bütünlük duygusunu kuvvetlendirecektir.
Sevinç ve tasada müşterek tavır, geleceğe yönelik birlikte olma ülküsü millet olma şuurumuza destek olacak önemli hususlardandır. Bayramlar vesilesiyle birbirimizle kaynaşıp kucaklaşmamızın bu açıdan önemi büyüktür.
        Bayramlarla ulaşacağımız mutlulukların sürekli ve kalıcı olması, milli meselelerde taviz verilmeden ve teslim olmadan, milli onurun korunması, milli maneviyatın yükseltilmesi için gereken çaba ve gayretin gösterilmesi dileklerimle, bu sorumluluğu milli bir görev olarak yaşam biçimi haline getirmeliyiz.
        Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlara ulaşmasını diler, Türk-İslam âleminin Karamanlı hemşerilerimizin bayramını kutlar; Ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.