İSMET HATİPOĞLUʹNDAN ÇANAKKALE MESAJI

İSMET HATİPOĞLUʹNDAN ÇANAKKALE MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla mesaj yayınladı.
18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla mesaj yayınlayan Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu şunları söyledi; "
18 Mart Çanakkale Zaferi bizim varoluş destanımız, milli yapımızın temel taşı, dirilişimiz, yedi düvele karşı mücadelemizin şeref tablosu ve Milli duruşun hiçbir güce, hiçbir silaha yenik düşmeyeceğinin ispatı. Kısacası Türk’ün uyanışının ilk adımı ve tüm mazlum milletlere uyanış mesajı.
 
95 yılı idrak ettiğimiz 18 Mart Çanakkale Zaferinde şehit olan gazi olup da daha nice vatan hizmetlerine imza attıktan sonra ebediyete intikal eden ecdadımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun. Onların aziz hatırası Çanakkale’yi yaşamak ve yaşatmak İstiklal marşımızda vasiyet edilen ;
                       
Bastığın yerleri ‘’ toprak!’’ diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı;
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
 
Mısralarını tüm benliğimizde özümseyerek her atanın evladına, her öğretmenin öğrencisine, her imamın cemaatine her bilenin bilmeyene her büyüğün küçüğüne anlatması vicdanlarımızdaki ve omuzlarımızdaki kutlu mesuliyettir.
 
Unutmayalım ki Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. En güzel örnekte ÇANAKKALE ve KURTULUŞ savaşıdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Ezineli Yahya Çavuşların, Yozgatlı Mıstıkların, Tarık Binbaşıların, Seyit Çavuşların, ve ismini sayamadığımız binlerce isimsiz Mehmetçiğin aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyor, minnet ve şükranlarımızı binlerce Fatiha ile birlikte yolluyoruz.