İSMET HATİPOĞLUʹNDAN BASIN AÇIKLMASI

İSMET HATİPOĞLUʹNDAN BASIN AÇIKLMASI
Mhp il başkanı İsmet Hatipoğlu Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. Yıldönümü ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı İsmet Hilmi Hatipoğlu yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;
“10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamakta ve suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir. 166. yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir.
 
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türk polisini "Cumhuriyetin ve kanunların düşmanlarına karşı bir kalkan" olarak nitelemiştir. Bu bilinçle görev yapan polisimiz, görevi esnasında canını feda etmekten kaçınmamış, Türk Milleti de Polisine her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya da devam etmektedir.
 
Ülkemizin ve Milletimizin dirlik ve düzenliği adına gece gündüz demeden çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 166. yaşını kutlar, tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilerim, Türk Polisi’ne T.C Devleti’nin emrinde, Türk Milleti’nin hizmetinde uzun ve başarılı yıllar diliyorum.’dedi.