İŞİTME ENGELLİLERİNDEN YENİ BİR FAALİYET

İŞİTME ENGELLİLERİNDEN YENİ BİR FAALİYET
Karaman İşitme Engelleri derneği, Derneğe gelir sağlamak için yeni bir faaliyet başlattı.
Karamanʹda varlığını koruyabilmek için gelir faaliterleri sağlamaya çalışan Karaman İşitme Engellileri Derneği bu günlerde Islak mendil işine girdi.
 
Islak mendil ile sağlanacak olan maddi geliri Dernek çalışmalarında kullanacağını belirten Dernek 2. Başkanı Serdar Bozoklu şunları söyledi; "
Derneğimiz 2005 yılından bu yana faaliyet göstermekte olup halen Belediye İş Hanı ikinci katında üyelerine hizmet vermeye devam etmektedir.Kısıtlı imkanlarımızın yetersiz kalması sebebiyle derneğimiz gelir getirici bir çalışmaya başlamış olup;Derneğimize özel baskılı olarak imal edilen kullan-at tarzı mendillerimizi tanıtmak için şehrimizin muhtelif yerlerinde tanıtım stant’ı kurarak ve gezici arkadaşlarımız vasıtasıyla ürün tanıtımı ve satışı için halkımızın huzuruna çıkmıştır.Bu faaliyetlerimizde bizlerden desteğini esirgemeyen tüm işletmecilere teşekkür ederiz.
            Saygıdeğer halkımızın desteklerini beklemekteyiz; ancak farklı noktalarda bazı vatandaşlarımızdan edindiğimiz bilgiye göre farklı illerden ilimize gelen ve belgesiz satış yapan bir takım kimselerin olduğu belirtilmiştir. Halkımızın bu konuyla ilgili olarak hassasiyetlerini beklemekteyiz.
            Karaman halkının bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada bizleri yalnız bırakmayacağı ve desteklerini sürdüreceklerine inanıyoruz.Ayrıca derneğimiz adına yeni düzenlenen internet sitemize www.karamanisitmeengelliler.com adresinden ulaşılarak derneğimiz ve bizlerle ilgili bilgilere de rahatlıkla ulaşılabileceğini hatırlatırız.Tüm Karaman Halkına saygılarımızla.