İş Bankası’ndan 3 Bin TL Para İadesi! Bu Kişilere Para İadesi Yatacak!

İş Bankası’ndan 3 Bin TL Para İadesi! Bu Kişilere Para İadesi Yatacak!
İş Bankası, hazırladığı bir kampanyası kapsamında müşterilerinin hesaplarına 3 bin TL yatıracağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Bankalar, bünyelerine yeni müşteri katmak için çeşitli kampanyalar düzenlerken, bu kampanyalar kapsamında yeni müşterilerine çeşitli imkânlar sağlıyor. Bu doğrultuda, müşterilere faizsiz kredi, hediye puan ve nakit desteği gibi fırsatlar sunuluyor.

İş Bankası da yeni müşterilerine özel bir kampanya hazırlayarak Maksimum Kart müşterisi olanlara 3 bin lira hediye edeceğini açıkladı. Buna göre, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk kez İş Bankası bireysel kredi kartına başvurun, 10 Haziran’a kadar tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 3 bin lira ve üzeri alışverişlere 300 lira, toplamda 3 bin liraya varan MaxiPuan hediye edilecek.

thumbs-b-c-73dbdfac304d7b34c63c3123e7e742aa.jpg

İŞ BANKASI 3 BİN TL MAXİPUAN KAMPANYA DETAYLARI

Kart başvurunuzdan önce ya da sonra İşCep veya Maximum Mobil “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamak yeterli olacak.

Mevcutta Bankamızdan açık ve kullanılabilir durumda bireysel kredi kartı bulunan müşteriler kampanyaya katılım yapsalar da kampanyaya kapsamında yer almayacak.

1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında tüm kanallardan İş Bankası bireysel kredi kartı başvurusunda bulunarak 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla İş Bankası’ndan ilk kez kredi kartı alan müşteriler kampanyadan yararlanabilecek.

1 Mart 2024 tarihinden önce tüm İş Bankası kredi kartlarını iptal etmiş müşteriler de yeni kredi kartı almaları halinde kampanyaya dahil edilecek.

Kampanyadan sadece asıl kart sahipleri yaralanacak. Fakat ek kartlar, HCE kartlar ve sanal kartlar kampanya kapsamı dışında yer alacak.

Kampanya ilgili tarihler arasında düzenlenen diğer MaxiPuan özellikli kampanyalar ile birleştirilebilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ