İş Bankası Yarın Bu Kişilere 500 TL Para İadesi Yapacak!

İş Bankası Yarın Bu Kişilere 500 TL Para İadesi Yapacak!
Türkiye’nin en büyük bankalarından İş Bankası, nisan ve mayıs ayları kapsamında düzenlediği kampanyaların sonuna gelirken, yarına kadar kampanyaya katılan müşterilere 500 TL hediye edeceğini duyurdu. İşte kampanya detayları…

Kamu bankaları ve özel bankalar, her ay olduğu gibi bu ay da hem bünyesine yeni müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bankalar, bu kampanyalar aracılığıyla müşterilerine artı taksit, hediye puan veya indirim gibi avantajlar sunuyor.

Türkiye İş Bankası da nisan ve mayıs aylarını kapsayan bir kampanyasının 10 Mayıs tarihinde sona ereceğini duyurarak kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 500 TL indirim kazanacağını açıkladı.

Buna göre, ​6-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında alışverişten önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın İş Bankası müşterileri, Maximum Kart ile Pazarama Online'dan tek seferde yapacağı 5 bin lira ve üzeri ilk taksitli alışverişe 500 lira indirim kazanacak.

thumbs-b-c-73dbdfac304d7b34c63c3123e7e742aa.jpg

İŞ BANKASI 500 TL İNDİRİM KAMPANYASI DETAYLARI

Bir müşteri en fazla 500 lira indirim kazanabilecek ve kampanyadan sadece bir adet 5 bin lira ve üzeri taksitli işlemi için yararlanabilecek.

Kampanyaya alışverişte sepette ödeme esnasında yapılan taksitli alışverişler dahil olacak. Peşin işlemler ve sonradan yapılan taksitlendirmeler kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte karta yansıtılacak. Kampanyada indirim kazanan işlemin iptali veya değişikliği nedeniyle kısmi ya da tüm ödemenin iadesi durumunda, kazandırılan indirim iptal edilecek ve kampanya sonuna kadar yeniden kampanyaya uygun alışveriş yapılması durumunda indirim kazanılabilecek.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için alışveriş öncesi Maximum Mobil'den veya İşCep'ten kampanyaya katılım sağlanması ve en az sepet tutarı 5 bin lira olması gerekecek. Kampanyaya İş Bankası sanal POS'undan yapılan işlemler dahil olacak. Kuyum, market, seyahat alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ