İş Bankası Promosyon Tutarları Güncellendi! 28 Bin TL Promosyon Verilecek!

İş Bankası Promosyon Tutarları Güncellendi! 28 Bin TL Promosyon Verilecek!
Kamu bankaları ve özel bankalar, promosyon konusunda yarış halindeyken bir yeni promosyon haberi de İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, 28 bin TL promosyon ödeyeceğini açıkladı. Peki, kimler 28 bin TL alacak? İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu bankalarının emekli promosyonlarını artıracağı müjdesini vermesinin ardından özel bankalar da promosyon ödemelerini güncellemeye başladı. Bu kapsamda, emeklilere 18 bin TL’ye varan promosyon ödemeleri yapılacağı açıklandı. Hal böyle olunca, emekliler de en yüksek promosyonu hangi bankadan alabileceğini araştırmaya koyuldu.

Bunun yanı sıra, kamu bankaları ve özel bankalar, yeni promosyon sözleşmesi kapsamında işçilere de promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Bu doğrultuda, bir yeni promosyon haberi de İş Bankası’ndan geldi.

285916-902546315.jpg

İŞ BANKASI 28 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

İş Bankası, Keşan Belediye ile iş birliği kapsamında işçilere 28 bin lira promosyon ödemesi yapacağını ifade etti.

Ayrıca, Keşan Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da yapılan açıklamada, ''Keşan Belediyesi Personel Limited Şirketimiz ile İş Bankası arasında maaş promosyon anlaşmamızı imzaladık. Sözleşme ile çalışanlarımız 3 yıllık anlaşma karşılığında 28 bin lira tutarında promosyon alacaklar” değerlendirmelerinde bulunuldu.

Böylece, Keşan Belediyesi’ne bağlı olarak çalışanlar İş Bankası’ndan 28 bin lira promosyon ödemesi alacak.