İş Adamları Vali ve Başkandan somut bir adım atılmasını istiyor.

İş Adamları Vali ve Başkandan somut bir adım atılmasını istiyor.
Karaman ikinci organize sanayi yolu olarak bilinen yolun imara açılmasının bekletilmesi İş adamlarını bıktırdı.

 Geçtiğimiz aylarda Karaman gündemine oturan ikinci organize yolunun imara açılması konusu birçok iş adamlarını sevindirirken bununla oluşacak olan istihdam olanağı vatandaşın umudu olmuştu. Aradan aylar geçmesine rağmen yeni imar yerleri açılıp 2. organize yolunun yer almaması iş adamların bıkmasına neden oldu. 

Yol üzerinde bulunan Bahçeli evler Mahalle sakinlerinin umudu olan imar yasası umutsuzluğa doğru giderken yatırıma elverişli bir yerin neden değerlendirilmediği merak konusu oldu. 
Karaman Valisi Süleyman Kahraman’ın; Oraya yapılacak olan yatırımın Karaman’a büyük nefes aldıracağı ve nereye yatırım yapılacaksa destekçisi olma düşüncesindeyken, Belediyenin böyle bir adım atmamasın sebebi merak edildi.
Görüştüğümüz bazı iş adamları ise “ Artık yeter aylardır hatta yıllardır bekliyoruz. Artık Karaman modern iş sahalarına kavuşmalıdır. Biz Sayın Valimizden ve Sayın Belediye Başkanımızdan artık somut bir adım atılmasını istiyoruz. Oraya ciddi anlamda iş sahaları ve konutlar yapılacak. Zaten oraların belli bir kısmında imar var, san ki birilerinin kazanması için yapılmış gibi biz diyoruz ki adil bir şekilde imar çalışması yapılsın. Sırf birileri kazansın diye imar yapılmaz! İmar çalışması iş adamları kazansın diye değil şehir kazansın diye yapılır.” Şeklinde konuştular.

SAYIN VALİMİZDEN İLGİLENMESİ İÇİN RİCA EDİYORUZ!

İş adamları bu çalışma konusunda tek umutlarının Karaman Valisi Sayın Süleyman Kahraman olduğunu söylerlerken, Valinin o alandaki tarlaların incelenmesinin altını çizdiler.
Yapılan açıklamada; “ Biz sayın valimizden Rica ediyoruz, Lütfen o mevkii de imara açılmış olan bazı yerler var. O zamanlarda yapılan imar çalışmasının kimlere yaradığını lütfen incelesin acaba Sadece Karaman’mı kazanmış yoksa birileri mi? Biz Devletimizden Adalet istiyoruz! Karaman’ın kazanması için adımların atılmasını istiyoruz.” Denildi.