iPhone SE 4'ün ABD Fiyatı ve Özellikleri: Sızıntıya Göre Değerlendirme

iPhone SE 4'ün ABD Fiyatı ve Özellikleri: Sızıntıya Göre Değerlendirme
Revegnus sızıntısına göre, ABD'de iPhone SE 4'ün fiyatı ya 429 dolar olacak ya da yüzde 10 artacak; telefonun özellikleri ise OLED ekran ve cam çerçeve.

Geçen ayki bir sızıntı, iPhone SE 4'ün teknik özellikleriyle ilgili detayları ortaya çıkardı ve yakında çıkacak telefonun iPhone 15 ve iPhone SE 3'ün boyutlarına daha yakın olabileceğini öne sürdü.

Sızıntıda ayrıca iPhone SE 4'ün keskin köşeli bir çerçeveye sahip olabileceği ve cihazın ön yüzünün kalın çerçevelerden ve ana ekran düğmesinden vazgeçeceği iddia edildi. Bu da iPhone SE 4'ün sonunda büyük liglere katılacağı ve Touch ID yerine iPhone 13 serisinde olduğu gibi Face ID'ye sahip olacağı anlamına geliyor.

Şimdi internette yeni çıkan bir sızıntı, telefonun ABD pazarındaki fiyatının ortaya çıktığını iddia ediyor. X platformundaki Revegnus adlı sızıntı kaynağına göre, iPhone SE 4'ün ABD'deki satış fiyatı ya iPhone SE 3 gibi 429 dolar olacak ya da yüzde 10'luk bir artış gösterecek.

iPhone SE 4'ün 6.1 inç OLED ekrana sahip olması ve çerçevesinin ön ve arka yüzünün camdan yapılmış 7.000 serisi alüminyum alaşımdan yapılması bekleniyor.

Ayrıca iPhone SE 4'ün ekran fiyatlarının iPhone 15'in OLED panellerinin ücretlerinden çok daha düşük olması bekleniyor. Bunun nedeni iPhone SE 4'ün iPhone 13 ve 14'te kullanılanlara benzer eski parçaların kullanılacak olması.