İLİMİZDE I.DENEME SINAVI YAPILDI

İLİMİZDE I.DENEME SINAVI YAPILDI
İl Milli Eğitim Müdürlüğü 06.01.2011 Perşembe günü İl genelindeki ilköğretim ve ortaöğretim okullarında I deneme sınavını yapıldı.
Ortaöğretim okullarında saat 09.30 ‘da başlayan sınava 12.sınıf öğrencilerinden toplamda 2448 öğrenci ilköğretim okullarında 8.sınıflardan 4334 ve 7.sınıflardan 4336 öğrencimiz 1. deneme sınavına girdi. Deneme sınavı, gerçek sınavın bir provası niteliğindeydi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sebahaddin ALTUN: “Sınavlara hazırlık olarak bu günleri çok iyi değerlendirmeli ve öğrencilerimizin başarılı olması için elimizdeki tüm imkânları seferber etmeliyiz. Yaptığımız bu deneme sınavları ile gerçek sınav atmosferini öğrencilerimize yaşatarak, öğrencilerimizin heyecanlarını yenmelerini ve derslerindeki eksiklerinin farkına varmalarını amaçlamaktayız. Tek hedefimiz öğrencilerimizin başarılarıyla İlimizi en iyi şekilde temsil etmeleridir.  Yaptığımız bu sınavın sonuçları 07–10 gün gibi kısa bir süre sonra internetten yayınlanacaktır. Öğrencilerimiz Yaptığı demene sınavında kendisini değerlendirme fırsatı bulacaklardır. Maddi manevi destekleri ile İlimizdeki eğitim kalitesinin yükselmesine katkı sağlayan başta Valimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN ‘a ve İl Özel İdaresi’ne  şükranlarımı sunuyorum.” dedi.