İLETİŞİM DERNEĞİNDEN HUZUREVİNE ZİYARET

İLETİŞİM DERNEĞİNDEN HUZUREVİNE ZİYARET
Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği ile Usta Öğreticiler Derneği tarafından Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Huzurevine bir ziyaret tertip edildi.
02 Ekim 2010 tarihinde saat 13.00’de gerçekleştirilen ziyarete Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği üyelerinden Senem Yavuzaslan, Şerife Sırlı Dökme, Rahime Başaranoğlu, Fatmanur Şirin, Mustafa Murat Özünal,  Abdullah Atael, Mustafa Turlay, Refia Arslan isimli üyeler katılırken Usta Öğreticiler Derneği’nden Ayşe Can, Mehmet Duman, Müberra Topal ve Hatice Orhan isimleri katıldı.
Yaklaşık bir buçuk saat süren ziyarette Usta Öğreticiler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Can Dernekleri adına almış olduğu çiçeği yaşlı amcalarımızın oturduğu salonda Huzurevi sakinleri adına bir amcamıza takdim etti. İlk olarak birinci katta bulunan salonda kendilerini bekleyen amcalarımızı ziyaret eden dernek üyeleri ellerini öpüp, Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği tarafından alınan kolonyaları takdim ettiler.
            Daha sonra ikinci kata çıkan ve huzurevinin güzellerini ziyaret eden dernek üyeleri teyzelerimizin ellerini öpüp, kolonyaları takdim ederek sohbet ettiler. Bekleme salonuna gelemeyen yaşlı amca ve teyzelerimizi odalarında da ziyaret eden dernek üyeleri onların ziyaretteki mutlulukları ile mutlu oldular. Yatalı hastaların olduğu kata da geçen üyeler burada yatan yaşlı hastalarımızı da ziyaret etme imkânı buldular.
            Konuya yönelik olarak bir açıklama yapan Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği Başkanı Senem Yavuzaslan “Sosyal Hizmetlere bağlı birimlerle devamlı işbirliği içerisinde olmayı amaç edindik. Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği olarak Yaşlılar Haftası’nda yaşlılarımız için “Arap Aşı Gecesi” organizasyonu yapmış ve onlarla bir araya gelme imkânı bulmuştuk. “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nde de huzurevindeki yaşlılarımızla bir araya gelerek ziyaret etmek istedik. Bu organizasyonda bizlere kapılarını açan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Hulusi Öztürk’e ve Huzurevi Müdürümüz Sayın Abidin Sever’e, bekleme salonunda bizleri bekleyen dünyanın en güzel teyze ve amcalarına, bizlerle birlikte olan meslektaşlarımıza ve üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Bizler için yaşamda son durak Huzurevi diyen Huzurevi sakinleri ile başka etkinliklerde fırsat buldukça bir araya gelmeye gayret edeceğiz. Yaşlılarımızın “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nü bir kez daha kutluyor, onların ellerinden öpüyoruz.”dedi.