HUZUREVİ SAKİNLERİNE ARABAŞI GECESİ

HUZUREVİ SAKİNLERİNE ARABAŞI GECESİ
Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği tarafından huzurevinde kalan yaşlılara yönelik olarak organize edilen Arabaşı Gecesi 25 Mart 2010 tarihinde saat 19.00da Mercan Restaurantta
18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” nedeniyle böyle bir organizasyona ev sahipliği yapacak olduklarını ifade eden Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar İletişim Derneği Başkan Yardımcısı Sultan Akbulut “Mart ayının başında bizim için önemli dediğimiz kadınlarımız için “Kadın Eli Kermesi” gibi önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptık.
 
Dernek Yönetimi olarak Mart Ayı içerisinde kutladığımız “Yaşlılar Haftası” nedeniyle de huzurevimizde kalan yaşlılarımıza “Arabaşı Gecesi” düzenleyelim istedik. Mercan Restaurant’ta düzenleyecek olduğumuz gecemizde katılımları ile bizleri onurlandıracak olan huzurevi sakinlerimize şimdiden teşekkür etmek isteriz. Ayrıca o gece “Yarenler Grubu” da birbirinden güzel türküleriyle gecemize renk katacaklar, kulağımızın pasını silecekler.”açıklamasında bulundu.