HİZMET GIDA 5. ŞUBESİNİ AÇTI

HİZMET GIDA 5. ŞUBESİNİ AÇTI
Karamanın en eski Alışveriş Merkezlerinden olan Hizmet Gıda Alışveriş Merkezi 5. Şubesini çevre yolu 100.yıl caddesi üzerinde açtı.

 Hizmet Gıda Alışveriş Merkezi 5. şubesini bugün saat: 11.00’de dualarla açtı. Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar’ın da katıldığı açılışta vatandaşlarında yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Açılış Kurdelesini kesen Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve B. Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, Karaman’a ve Halkımıza hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundular.

 
Otogara giden Çevre yolu olarak bilinen 100. yıl caddesi üzerinde 5. şubesini açan Hizmet Gıda Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Durmuş Ali Genç, Karamaninsesi.com’a açıklamalarda bulundu. Karaman’a hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini belirten D. Ali Genç “ Karaman halkına yıllardır hizmet eden ve İsmini de bu manada marka haline getiren Hizmet Gıda A.V.M olarak bugün 5. şubemizi açtık. Sayın Emniyet Müdürümüze, Belediye Başkan Yardımcımıza ve çok kıymetli halkımıza açılışımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yoğun gündemlerinden dolayı bizlere katılamayacaklarını belirtip hayırlı olsun temennisinde bulunan Sayın Valimize ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. İnşallah burada da yılların verdiği tecrübe ile hizmetimize devam edeceğiz. Karaman halkı bizlere biz Karaman Halkına güveniyoruz.” Dedi.