HİKMET ELİTAŞ, İLİMİZİ KÜTAHYADA TEMSİLETTİ.

HİKMET ELİTAŞ, İLİMİZİ KÜTAHYADA TEMSİLETTİ.
15.Simav Şairler Şölenine Simav belediyesinin davetlisi olarak ilimizden Hikmet Elitaş ikinci kez katıldı.
Kütahya’nın Simav ilçesinde 15 yıldır aralıksız olarak düzenlenen Şairler Şöleni bu yıl 14-15 ve 16 Mayıs tarihlerinde yapıldı. 15.Simav Şairler Şölenine  Simav belediyesinin davetlisi olarak ilimizden Hikmet Elitaş ikinci kez katıldı.
 
Şairlere kokteyl verilerek başlatılan  şairler şöleni , açılış  konuşmaları  sonrası hükümet meydanında  yürüyüş, Atatürk  anıta çelenk koyma ve yaş kütüğüne plaket çakılarak  sürdürüldü.
 
 İlimizi Simav’da temsil eden şair Hikmet Elitaş,  belediye Başkanı  Kasım Karahan ve İlesam Genel Başkanı Mehmet Nuri parmaksız  ve şölene katılan şairlerle birlikte yaş kütüğüne plaket çakarak, Karaman  Valiliğimizim hazırdığı Yunus Emre kitaplarını hediye etti.  Türkiye genelinde debiyat dünyasından 85 şair, yazar, ilim adamı, edebiyatçı, söz yazarı ve gazetecinin buluşturulduğu  şölende,  Simav salonu   ve Demirci beldesinde şiir etkinlikleri düzenlenerek katılımcı şairler şiirlerinden örnekler sundular.
Dünyaca meşhur Eynal kaplıcaları  tesislerinde üç gün misafir edilen şairler birbirleriyle kültür alışverişinde bulundular.  Şiir dinletileri, konferenslar ve konserlerle dolu geçen etkinlikler sonunda 2008 yılında rahmetli olan Simav’lı  şair ve gazteci Ali  Abdülkerimoğlu’nun mezarı şairler tarafından ziyaret edildi.