HASAN ÇALIŞTAN MESAJ

HASAN ÇALIŞTAN MESAJ
Mhp Karaman Killetvekili OP. Dr. Hasan Çalış, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 166. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı:
Can ve mal güvenliğinin korunması, huzur ve güven ortamının sağlaması amacıyla, fedakârca gece-gündüz çalışan Türk polis teşkilatı ülkemizin en önemli kurumların birisidir.
 
Bu yıl Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 166. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu çok kutsal ve önemli görevi, yüz akıyla yürüten polis teşkilatımızın değerli mensuplarını kutluyorum. Çalışmalarında ve yaşamlarında başarılar diliyorum. Türk polis teşkilatı, huzur ve güven ortamının temini konusunda her zaman ve yerde büyük ve onurlu bir çok görev üstlenmiştir.
 
Ülkemizin örnek kuruluşları arasında yer alan polis teşkilatı, milletimizin güven ve desteğiyle her geçen gün biraz daha büyümektedir. Suçların oluşmamasını ve suçluların adalete teslim edilmesini sağlayan Türk polis teşkilatı, gerektiğinde bu uğurda canını bile hiçe sayarak çalışmaktadır. Görevi uğruna canını hiçe sayan kahraman şehitlerimizi burada rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.
 
Daha geçenlerde bir toplumsal olayda polisimize tokat atılması hepimizi derinden üzmüştür. Bu polisimizin soğuk kanlı hareket etmesi de ülke genelinde çıkabilecek muhtemel olayların önüne geçmiştir. İşte Türk polisi böyle güç koşullarda görev yürütmektedir. Bu güç koşullarda dürüst bir şekilde görevini yürüten tüm teşkilat mensuplarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
 
Bu vesileyle Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 166. yıldönümünü kutlar, tüm teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.