HASAN ÇALIŞ BAYRAM MESAJI YAYINLADI

HASAN ÇALIŞ BAYRAM MESAJI YAYINLADI
MHP KARAMAN MİLLETVEKİLİ OP. DR. HASAN ÇALIŞ, RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI:
Hasan Çalış yayınladığı Mesajında şunları söyledi; "Bayramlar, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı önemli ve özel günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı ülkemizde, bayram sevinci ve coşkusu bugün hemen hemen her haneyi sarmış durumdadır. Bu nedenle,  bizleri bu Mübarek Ramazan Bayramına kavuşturan Yüce Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.
 
Millet olarak, bayramların getirmiş olduğu kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini iyi bilerek, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Her türlü dargınlıkları ve kırgınları bir kenara bırakarak, “önce ülkem” demeliyiz ve bu doğrultuda hareket etmeliyiz. 
Ülkemizin, yıllardır halen çözüm bekleyen büyük sorunlarını ancak birlik ve beraberliğimizi koruyarak, elele vererek çözebiliriz. Bu nedenle barış, kardeşlik ve dayanışmaya olan ihtiyacı hiç kimsenin göz ardı etmemesi gerekmektedir. Ülkemiz, günü birlik siyaset, popülist politika ve dayatmalarla hiçbir yere varamayız. Kişisel kaygılardan uzak, ülke menfaatlerini koruyan ve üstün kılan çalışmalar en kısa sürede hayata geçirilmelidir.  
 
Ancak böyle ülkemizi ayrışma ve bölünmeden kurtarabiliriz. Dargınlıklara ve kırgınlıklara bir son vermek için Mübarek Ramazan Bayramını bir vesile olarak kabul etmeliyiz. Hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları anlamına uygun olarak kutlamalıyız. Yoksullara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara sahip çıkarak, onlara da mutlaka bayram sevincini yaşatmalıyız.  
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Karamanlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.