Hallonda Başkışlayı iyi tanıyor.

Hallonda Başkışlayı iyi tanıyor.
Hollandadaki Başkışlalı gurbetçilerimiz kurdukları web sitesi köylüler tarafından sık sık takip edilirken, Hollandalı vatandaşlar ise Başkışlayı web üzerinden takip edebiliyorlar.
Hollanda’da ikamet eden binlerce Karaman’lı vatandaşlarımız var. Hemen herkesim kendi köylerini tanıtma çabası içerisinde, içlerinde en çok çabayı gösterenlerin biride şüphesiz Başkışla köyü gelmekte.
Gerek Hollanda’daki hemşerilerimiz gerekse Karaman’lıları Hollanda daki gelişmeler hakkında bilgilendiriyor ve sosyal bir paylaşım halini alıyor.
Amacı Hollanda’da yaşayan Başkışla lılar arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek dayanışma ve yardımlaşma duygularını arttırmak olan web sitesi, her yıl imkânları dâhilinde Türkiye (Köy’de) ve Hollanda’da etkinlikler düzenliyor.
 
Web sitesi yönetici Mesut Göçen Sitenin kurulması amacını şu şekilde açıklıyor; Sitemizin Kuruluş amacı Karaman’ın şirin köylerinden Başkışla köyümüzün sanal alemde Kültürel açıdan tanıtımına katkıda bulunmak ve farklı Ülkerlerde yaşayan köylülerimiz arasında irtibatı sağlamaktır.. Sitemiz, Köyümüz dışında ikamet eden Başkışlalıların ve gurbetçilerimizin sitemiz aracılığıyla birbirileri ile iletişimi sağlamak için bir köprü vazifesi görmek hedefinde dir.
 
Hollanda ve Fransa’daki Başkışla dernekleri hakkında haberler ve bilgiler vermek. Sitemiz hiçbir şekilde kâr amacı gütmemektedir. Sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme amacıyla sunulmaktadır. Sitemiz hiçbir kurum, parti, siyasi görüşe ve kuruluşa bağlı değildir ve Sitemiz Hollanda Başkışlalılar Derneği Yöneticileri’nin desteği ile kurulmuştur.
 
Karamaninsesi.com olarak Bütün Başkışlalı gurbetçilerimizi Saygı ve Sevgiyle kucaklıyor, Başkışlalıların web adresini yöneten başta Mesut Göçen bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.
 
WEB ADRESİNE BURADAN ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ..  http://www.baskisla.nl