HALK BANKASI KARAMANʹDA 2. ŞUBESİNİ AÇTI

HALK BANKASI KARAMANʹDA 2. ŞUBESİNİ AÇTI
Türkiye Halk Bankası A.Ş. Karamandaki şube sayını ikiye çıkardı.
Hamidiye Mahallesi Yeni Sanayi Sitesinde açılan Halk Bankası Yunuskent Şubesinin açılışına Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Yunus Esmer, Esnaf Odaları Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yunus Esmer açılış töreninde yaptığı konuşmada,  Halk Bankasının 72 yıl önce Türkiyeʹnin üreten insanlarına destek vermek için kurulduğunu belirtti.
KOBİ bankacılığındaki liderliği korurken evrensel bankacılığın tüm gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarının altını çizen Esmer “Biz her konuda iddialıyız. En iyiyi yapmaya talibiz.1980ʹli yılların başında Karaman için yaptığımız araştırmada bir tek sanayi kuruluşu bile yoktu. O günlerde Karamanʹda şubemizi açtık. Bugün ise Karaman ülkemizin en gelişmiş illerinden biri. Bugün Karamanʹda ikinci şubemizi açıyoruz. İnşallah üçüncü şubemizi de açarız” diye konuştu.
Halk Bankası Yunuskent şubesinin açılışını Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve Genel Müdür Yardımcısı Yunus Esmer birlikte yaptı.