HALİL İBRAHİM TÜRKTEN 2 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

HALİL İBRAHİM TÜRKTEN 2 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
Karamanda okuldan geldikten sonra oyun oynamak için dışarı çıkan 14 yaşındaki çocuktan ailesi dünden buyana haber alamıyor.
Edinilen bilgiye göre, Mut Caddesi üzerinde bulunan Askeri lojmanlarda oturan 14 yaşındaki Halil İbrahim Türk 7 Aralık Pazartesi günü saat 16.30 sıralarında okuldan evine gelip, üzerini değiştirdikten sonra dışarı çıktı. Bu saatten sonra eve gelmeyen ve kendisinden haber alamayan aile kendi imkanlarıyla çocuklarını aramaya başladı. Tüm aramalarına karşın çocuklarını bulamayan aile durumu polise bildirdi.
 
Baba Hakkı Türk, “Oğlum Fatih Lisesi birinci sınıfa gidiyor. Her gün okula diye evden çıkan oğlumuzun okuldaki öğretmeninin annesini araması üzerine geçtiğimiz aydan buyana okula gitmediğini öğrendik. Bunun üzerine eşim okuldan dönen oğluma okula neden gitmediğini sorması üzerine o da annesine okulu biraz aksattığını ama yarından itibaren devamsızlık yapmayacağını ve okuluna devam edeceğini söylemiş. Sonra okul formasını çıkardıktan sonra biraz dolaşıp geleceğini söyleyerek evden ayrılmış. Lojmanın karşısında bulunan bakkaldan kek, bisküvi gibi yiyecekler almış. Ben akşam işten eve döndüğümde eşim oğlumun evde olmadığını söyledi.
 
Kendi çabalarımızla çevreyi araştırdık. Ama bulamadık. Polise durumu bildirdik. Oğlumun bilgisayarlara büyük bir ilgisi var. Bu nedenle art niyetli insanlar tarafından kandırılmış olabileceğini düşünüyorum. Oğlumu gören veya yerini bilenlerin en yakın polis merkezine başvurmalarını rica ediyorum” dedi.