Günışığından Sevgi Evlerine ziyaret

Günışığından Sevgi Evlerine ziyaret
Karaman Günışığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Sevgi Evlerine ziyaret
Karaman Günışığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayan Komisyonu ve Karaman Belediyesi Sevgi Evi’ne gelen bayanlar Belediye Başkanı’nın eşi Hilal Uğurlu’nunda desteğiyle birlikte Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Yurdu bünyesinde olan Sevgi Evleri’ni ziyaret ettiler.
Yapılan açıklamada; ’Bizleri yalnız bırakmayan hanımlara ve Hilal hanıma çok teşekkür ederiz. Yurt görünümünden ziyade 2 katlı evler şeklinde inşa edilen binaların dizaynı modern görünümleriyle, oyun ve basketbol sahaları, her ayrıntısı düşünülmüş yerleri birebir yerinde görmek bizleri memnun etti.  Orda kalan öğrencilerle vakit geçirmek, onların yalnız olmadıkları hissini verebilmek bizleri daha da memnun etti.
   Derneğimize bilgi veren Yurt Müdürü İbrahim Kaygısız: ’İnsanların kafasında şekillenen o geçmiş zamanlardaki yurt görüntülerini silmek, önyargıyı kırmak gerekiyor dedi. Bu açıdan sizlere görev düşüyor, gördüklerinizi çevrenize anlatın buradaki çocukların önce şefkate ve ilgiye ihtiyacı var, ziyaretlerinizi bekleriz, çocuklarımız tıpkı hepimizin çocukları gibi geleceğimizi temsil ediyor onları yalnız bırakmayın…’ diye konuştu.