Görev Alan Gözetmenlere Teşekkür

Görev Alan Gözetmenlere Teşekkür
Seç Yıldızını Yaşat Adını Yarışmasında Görev Alan Gözetmenlere Teşekkür

 Karaman İl Müftülüğü ve Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından, Peygamber Efendimizin hayatının okunması ve çocuklarımıza örnek olarak Peygamber Efendimizin ahlakının örnek alınması düşüncesiyle yapılan “Seç Yıldızını Yaşat Adını-Herkes O’nu okuyor” isimli kitap okuma yarışması, 70 ayrı okulda 600 gözetmenin eşliğinde yapıldı. Yarışma Ermenek Ardıçkaya’dan, Yukarı Kızılca’ya, Ayrancı Berendiden Başyayla’ya, Sarıvelilerden, Akçaşehire, Bayırdan Kiseciğ’e, Bozkandaktan Eğilmez’e kadar daha birçok köyü ve merkezi kapsayan farklı mekânlarda aynı anda yapıldı.

Sınava başvuruda bulunan 17.000 öğrenci için hazırlanan sınav merkezlerine gözetmen arkadaşlar ya bir gün öncesi ya da sabahın en erken saatlerinde yola çıkarak ulaştılar. Gözetmen arkadaşlar kendilerine düşen görevi gönüllü olarak en güzel şekilde yerine getirdiler. Sınav yapılacak okullar öğrencilerimiz için okul yetkilileri ve görevli arkadaşlarla birlikte gönüllü olarak hazırlandı.
Karaman İl Müftülüğü ve Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak gözetmen arkadaşlarımıza, okulların hazırlanmasında yardımcı olan Okul Yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bizler bu teşekkürümüzü küçük bir ikram vesilesi ile gözetmen arkadaşlarımızın bir kısmına yapmış olduk. Önümüzdeki günlerde bayan arkadaşlar, imam arkadaşlar ve ilçelerden bize destek olan gözetmen arkadaşlar içinde farklı programlar yapacağız.
Bu projenin yürütülmesinde emeği geçenlere, öğrencilerimize ve bizlere sponsor olan firmalara teşekkür ediyoruz.