Gıda Denetimleri Ramazanda da Devam Ediyor

Gıda Denetimleri Ramazanda da Devam Ediyor
Ramazan ayında, tüketici sağlığını korumak ve güvenilir gıda tedarikini sağlamak için gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetimler devam ediyor. Vatandaşlar sorunları 174 GIDA hattını arayarak bildirebilirler.

Karaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte gıda kontrol görevlilerinin denetimlerini artırdı. Tüketici sağlığını korumak ve güvenilir gıda tedarikini sağlamak amacıyla gıda üretim, satış ve toplu tüketim noktalarında sıkı denetimler sürdürülüyor. İl Müdürlüğü yetkilileri, Ramazan ayında bu denetimleri daha da yoğunlaştırdıklarını belirtiyorlar.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, tüketicilerin sağlığının korunması ve güvenilir gıda tedarikinin sağlanması amacıyla gıda üretim, satış ve toplu tüketim noktalarında denetimler devam ediyor.

Gıda hareketliliğinin arttığı bu dönemde, vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunları 174 GIDA hattını arayarak bildirmeleri, denetimlerin etkinliğini artıracaktır. Ramazan ayı boyunca gıda denetimleri titizlikle sürdürülecektir.