GERİ DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

GERİ DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
Karaman Belediyesinin geri dönüşüm çalışmaları çerçevesinde sürdürdüğü Ambalaj Atıkları ve Geri Dönüşüm ile ilgili bilgilendirme eğitimleri devam ediyor.

 Karaman Belediyesi, Yunus Emre Kültür Vakfı ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nce ortaklaşa sürdürülen eğitim seminerleri, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda yapıldı. Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yoğurt, Öğretmen ve Öğrencilerin katıldığı programa ayrıca; Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu, Yunus Emre Kültür Vakfı İktisadi İşletmesi Yetkilileri, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Özkan Özbek katıldı.

 
Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yoğurt eğitim semineri öncesi yaptığı konuşmada; Okul olarak bu projeye her zaman destek vereceklerini belirterek, projenin önderliğini yapan Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve bu işe gönüllü olarak katkı sağlayan Hilal Uğurlu’ya teşekkür etti.
 
Semineri sunan Yunus Emre Kültür Vakfı Çevre Mühendisi Emre Eryiğit ve Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Özkan Özbek de, Geri Dönüşümün hayatımızdaki önemini anlatarak öğrencilerin bu hususta duyarlı olmalarını, daha temiz bir çevre ve kaynaklarını daha ekonomik kullanan bir ülke olmak için toplum olarak geri dönüşüme katkı sağlamamız gerektiğini söyledi.