Garanti BBVA Son Kez Duyurdu! Hesaplara 3 Bin TL Yatacak!

Garanti BBVA Son Kez Duyurdu! Hesaplara 3 Bin TL Yatacak!
Nisan ayına girilmesiyle beraber tüm bankalar peş peşe yeni kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Garanti BBWA’dan geldi. Garanti BBWA, kampanyaya katılan müşterilerinin hesabına 3 bin TL yatıracağını açıkladı. İşte detaylar…

Garanti BBWA, kendi referansı ile müşteri getirenlere 3 bin lira ödeme yapacağını açıkladı. Kişi başı 300 TL olan bu ödeme 10 kişi getirilmesi durumunda 3 bin liraya denk gelecek.

Banka tarafından ocak ayında başlatılan kampanyada 3 bin lira iade fırsatı sunulacağı açıklandı. Müşteri davet edenler ve yeni müşteri olacak kişilere ödeme sözü veren banka, bir müşteri için 10 referansa kadar ödeme yapacak. Kampanyaya dahil olmak isteyen banka müşterisi, başvuru işlemlerini Garanti BBVA mobil uygulamasından gerçekleştirebilecek.

garanti-gorsel.webp

GARANTİ BBWA REFERANS KAMPANYASI

Kendi referansı ile müşteri çekmek isteyenler, kampanyadan faydalanmak için Garanti BBWA mobil uygulamasına giriş yapmasının ardından Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et seçeneğindeki referans numarası ile yakınlarını davet edebilecek.

Düzenlenen kampanyada davet edilen her yakın için 300 TL bonus kazanma fırsatı yer alırken, davet edilenler de yeni müşteri çekmek için 3 bin TL'ye varan promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Söz konusu kampanya nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Bireysel kredi kartı ya da banka kart sahibi müşteriler Davet edilen kişinin kampanya tarihi sonuna kadar promosyon kodunu girmesi gerekirken, kampanyada kazanılan bonuslar bütün alışverişlerde kullanılabilecek.