FRANSIZLARIN YAPTIĞI VE BİZLERİN DE UNUTAMADIĞI ALÇAKLIKLAR

FRANSIZLARIN YAPTIĞI VE BİZLERİN DE UNUTAMADIĞI ALÇAKLIKLAR
DESK Karaman İl Başkanı Doğan ARISOY Basın açıklaması yaptı.
DESK (Demokratik Sendikalar Konfederasyonu) Karaman İl Başkanı Doğan ARISOY’un yaptığı basın açıklamasında,
Dünyanın baş belası olan emperyalist çeteler Libyaʹya beş gündür kurşun yağdırmaktadırlar. Ganimeti aralarında paylaşmak için kahpece saldırıyı başlatan Fransa, Amerika ve diğer emperyalist devletlerin amacı, Libya halkının sorunlarını çözmek değil bu ülkenin zengin doğalgaz ve petrol kaynaklarının tamamını ele geçirmek Libyaʹyı parçalamak bölmek ve yutmaktır. Çatışmaların bitmek üzere olduğu bir aşamada müdahale kararının alınması bu gerçeği açıkça göstermektedir. Libyaʹnın sorunlarını Libya halkı çözer herhangi bir ülkenin iç sorunlarının çözümü için yabancı müdahale asla kabul edilemez Haçlı orduları Müslüman Libya halkını katletmektedirler petrol için Müslüman kanı dökmektedirler bu katliamın haçlı seferi olduğu açıklamasını Rusya bile yapmaktadır. Libya 1974 Kıbrıs barış harekatı sırasında Türkiyeʹnin yardımına koşarak uçaklarımıza yakıt ve yedek parça göndermişti bununla da kalmadı Trablusgarp camilerinde şehitlerimiz için Mevlit okuttu Türkiyeʹye her türlü desteği vermeye hazırım açıklamasında bulundu. Amerikaʹnın Türkiyeʹye uygulamakta olduğu ambargosunu da delmiştir. Bizler bu desteği unutmadık. Biz bu Haçlı ordularına 18 Mart 1915 de Çanakkale geçilmez diyerek gerekli dersi vermiştik Çanakkaleʹye dört yüz on bin Fransız yetmiş dokuz bin İngiliz askeri saldırmıştı Aynı dersi onlara Libya halkı da verecektir
İşte Fransızların yaptıkları ve bizlerinde unutmadığı Alçaklıklar,
 
- Fransaʹnın Cezayirʹi işgali sırasında Cezayirli kadınlara zorla Tecavüz Edip Hatıra Fotoğrafı Çektirdiler!
- Cem Uzan Fransa’dan iltica talebinde bulundu ve Türkiye aleyhine açılmaması gereken tazminat davasına göz yumuldu.
- Bizim Avrupa Birliğine üyeliğimiz istemiyorlar.
 
- Ermeni Kökenli ASALA terör örgütü bu ülkede palazlandı.
 
- Fransız parlementosu 18 OCAK 2001’de Türkiye’yi Ermeni soykırımı yapmakla suçladı.
- Kürtçülük faaliyetlerine gösterdiği müsamaha her şeyiyle alenidir.
- Fransız İhtilali ile Osmanlı İmparatorluğunu bölmüştür. - Fransızlar, I.dünya Savaşı Sırasında Maraş Mezaliminı yapmışlardır.
-Türkiyeʹde 524 Fransız şirketi var boykot edelim..
- Ünlü Fransız devlet adamı Richlieu, Kıta Avrupaʹsında Fransızların, Yunanistan kurulduğu günden bu güne sınırlarını %385 Türkiye aleyhine genişletmişlerdir.
- 33. Dereceden öte masonluk sırlarında,
Almanya ve Fransa’da, Türkiye aleyhine adresi belirsiz broşürler basılıp. İstanbul’da Osmanlı devletinin yıkılmasına yönelik Faaliyet göstermişlerdir.
 
* Yıllar önce Erbil’de Kürt Parlamentosu’nun açılışında da hazır bulunan ve
bizzat Celal Talabani tarafından “Kürtlerin Anası” diye takdim edilen Fransa eski Cumhurbaşkanı François Mitterandın eşi Daniel Mitterand’ın, bugün neden hala Kürtlerin anası lakabı olduğunu biliyor musunuz?
 
Sonuç olarak, bu olaylar saymakla bitmez, bizler her zaman Mazlumun yanında olmak yakışır. Önceliğimiz insanlık olmalı, Akdeniz de Fransa’nın oynadığı oyun çok tehlikeli ve Türkiye ile köşe kapmaca oynamaktadır. Bu olaylar üzerine iyice düşünmemiz gerekir dedi.