FİNAL DERSANESİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

FİNAL DERSANESİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
Karamanda Faaliyet gösteren Final Dershanesi yeni emniyet müdürü Lütfü Sönmezi makamında ziyaret etti.
Karaman Final Dershanesi Kurucusu Fatih Tekin ve Dershane Müdürü Nebi Er, Karaman’ın yeni Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’i makamında ziyaret ederek, Yeni görevinde başarı dileklerini sundular.
 
Final Dershanesi Karaman Kurucusu Fatih Tekin, Karaman küçük olmasına rağmen suç oranlarının biraz yüksek olmasına dikkat çekerek bunun koordineli ve profesyonel bir şekilde ekip halinde çalışıldığı takdirde suç oranlarının azalabileceğini söyledi.
Fatih Tekin, Son bir ayda gerek çarşı merkezinde gerekse sokak aralarında Polis ekiplerinin daha sık ve dikkatli çalıştığını sözlerine ekleyerek, yeni Emniyet müdürünün kendisini hissettirdiğini ve bu başarılı uygulamanın devam edeceğine inandığını söyledi. Final Dershanesi Kurucusu Fatih Tekin, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’e başarılarının devamını dileyerek teşekkür etti.
 
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez Final Dershanesi’nin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek Dershane hakkında kısa bilgi aldı.

Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez Öğretmenliğin çok kutsal bir görev olduğunu söyleyerek geleceğin teminatı olan gençlerimizi en iyi bir şekilde yetiştirmek önce Anne ve Babalarının daha sonra Öğretmenlerin olduğunu söyledi.

Nasıl bir Ticarethane müşterilerine güler yüzlü davranıyorsa, Emniyet Personeli de tek müşterisi olan Aziz halkımıza güler yüzlü davranacaktır. Benim Başında olduğum Ekip her zaman adil ve şefkatli davranacak ve aziz halkımıza gece gündüz yanında olduğunu gösterecektir.