FAKİR AİLELERE GELİNLİK BEDAVA

FAKİR AİLELERE GELİNLİK BEDAVA
Karaman Belediyesi Fakir Ailelere Bedava gelinlik verecek.
Karaman Belediyesi evliliğe hazırlanan dar gelirli çiftlere gelinlik hediye ediyor.

Her genç kızın rüyasıdır baba evinden bembeyaz gelinliği ile çıkarak yeni yuvasına gitmek. Karaman Belediyesi de işte tam bu noktada devreye giriyor ve Sosyal Belediyecilik kapsamında evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarını rüyalarına kavuşturuyor.
 
Ramazan ayına kadar devam edecek projede dar gelirli çiftlerin gelinliği Karaman Belediyesi’nce karşılanacak. Evlenecek çiftler Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen müracaat edecek. İlgili görevlilerce yapılacak incelemenin ardından maddi durumu iyi olmayan çiftlerin gelinliği, gelin adayının ölçüsüne göre belediye tarafından temin edilecek.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar: “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Kâmil Uğurlu, yuva kurmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımız için yeni bir çalışma başlattı. Bu uygulama ile evlenecek gençlerimizi destekleyerek mutluluklarını artırıyoruz. Ramazan ayına kadar sürecek olan bu hizmetimizden yararlanmak isteyen çiftlerimiz; gerekli bilgileri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden alabilir ve müracaatlarını buraya yapabilirler.” dedi.