Ertuğrul Çalışkan Halkı Kucaklıyor

Ertuğrul Çalışkan Halkı Kucaklıyor
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ilk defa halka davetiye gönderdi.

 Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, daha önceleri Dil Bayramı nedeniyle Protokole dağıtılan davetiye kartını şimdi tüm halka dağıtılmasının talimatını verdi.

Yaklaşık 1,5 aydır Karaman Belediye Başkanlığı yapan Ertuğrul Çalışkan, halkın içerisinde olması ve Karaman caddelerinde gezerek ayaküstü vatandaşı dinlemesi halkın ilgisini çekerken, Dil Bayramı programında bir ilki gerçekleştirerek vatandaşa verdiği değeri ortaya koydu.

Daha Önceleri Dil Bayramında sadece Protokole dağıtılan Davetiye kartları Ertuğrul Çalışkanʹın talimatıyla bu sene tüm halka dağıtılmasını başlatarak halkı kucaklamanın bir örneğini gösterdi.

Dün neysem bugünde öyle, yarında öyle olacağım diyen Ertuğrul Çalışkan, " Beni bu makama getiren halkımın içerisinde olmak beni sadece mutlu etmekle kalmıyor biz buna ibadet gözüyle bakıyoruz çünkü, Halka Hizmet Hakka Hizmettir. Önümüzde daha çok uzun süre var halka yönelik yapacağımız projeler ilk ve önemli projeler olacak. Ben buradan tekrar tüm halkımı Dil Bayramı programlarına davet ediyorum, Çünkü bu bayram Belediyenin bir organizasyonu değil Evlad-ı Fatihan olan Karaman halkının bayramıdır. Hep Beraber daha nice bayramlar kutlayacağız. Karamanʹlı hemşerilerimin ve tüm Türk Milletlerinin Dil Bayramını kutlarım." dedi.