ERMENEKTE, OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİĞİ YAŞANDI

ERMENEKTE, OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİĞİ YAŞANDI
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 20102011 Eğitim-Öğretim, yılsonu okul öncesi eğitim şenlikleri yapıldı.
Ermenek Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen şenliklere, Belediye Başkanı Necati AKPINAR,  İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülkerim ÇÖMÇE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil BİLGİÇ,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve halk katıldı. Büyük bir coşku içerisinde kutlanan “Okul Öncesi Eğitim Şenliği” Ermenek halkı tarafından takdirle karşılandı.
            Okul Öncesi Eğitim şenliğine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sebahaddin ALTUN burada yaptığı konuşmada;    “Başlatmış olduğumuz okul öncesi eğitim kampanyamız, yüzümüzü güldürmeye başlamıştır. Okul öncesi eğitim seviyemiz bugün %97’ye çıkmıştır Bu başarı tüm eğitim çalışanlarının başarısıdır. Halkımızın başarısıdır.
 
            Bildiğiniz gibi çocuğun zihinsel gelişiminin büyük çoğunluğu 0-6 yaş arasında tamamlanıyor. Ülkemizin geleceği için çocuklarımızın bu en önemli eğitim çağını ihmal etmemek, en verimli bir şekilde onların zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla okul öncesi eğitimimize tüm imkânlarımızı seferber ettik.
             
            İlçemizin eğitimine tüm imkânlarını seferber eden Belediye Başkanımıza, özveriyle çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürü ve çalışma arkadaşlarına, tüm okul müdürlerine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve halkımıza şükranlarımı sunar, başarılarının devamını dilerim.” dedi.