Erdoğan Bugün CHP Lideri Özgür Özel'e Ziyaret Ediyor: Önemli Konular Görüşülecek

Erdoğan Bugün CHP Lideri Özgür Özel'e Ziyaret Ediyor: Önemli Konular Görüşülecek
Bugün saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e iadei ziyarette bulunacak ve önemli konular ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e karşılıklı ziyarette bulunacak. Görüşme, CHP Genel Merkezi'nde saat 16.00'da gerçekleştirilecek. Toplantıda önemli konular masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ni en son 2006 yılında ziyaret etmişti. Erdoğan ve Özgür Özel ilk görüşmelerini 2 Mayıs’ta yapmışlar ve Cumhurbaşkanı, CHP liderini AKP Genel Merkezi'nde misafir etmişti. Bugün yapılacak toplantıda; siyasette yumuşama, yeni bir sivil anayasa oluşturma çalışmaları, Meclis gündemi, emekli ve asgari ücret artışı, Gezi tutukluları, Can Atalay meselesi, Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları, kayyım atamaları, bazı HDP'li belediye başkanlarının terör bağlantısı, yerel yönetimlerin borç yükü, öğretmen atamalarında mülakat uygulaması ve yeni müfredat gibi konuların ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’ne gerçekleştirdiği ilk ziyaret olacak. Erdoğan, son olarak 2006 yılında, CHP'nin yeni genel merkezine taşınması vesilesiyle o dönemki Genel Başkan Deniz Baykal'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunmuştu.