ERBAKANʹA TAZİYE MESAJLARI

ERBAKANʹA TAZİYE MESAJLARI
Erbakana Taziye Mesajları
Eğitim-Bir-Sen Karaman Şubesi Prof.Dr. Necmettin Erbakanʹın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
 
Türk siyasetine yarım asır boyunca hizmet etmiş olan, 54. Hükümetin başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduk.
 
Sayın Erbakan hayatı boyunca ülkeye hizmet etmiş, önemli bir fikir ve siyaset adamıydı. Hayatı boyunca ülkesine hizmet etmek amacıyla çalışmış, ülkesinin milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutmuş örnek bir liderdi. Eğitimde de milli ve manevi değerlerimize uygun bir sistemin kurulması onun  en önemli hedeflerinden biriydi.
 
İnançlı ve mücadeleci kişiliğiyle inandığı değerleri sonuna kadar savunmaktan asla geri durmamış,  Türk siyasi hayatına önemli katkılar sağlamış, çok sayıda öğrenci yetiştirmiştir.
 
Muhterem  Erbakan Hoca’nın  vefatı Türkiye için, tüm insanlık için büyük bir kayıp olmuştur. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı daima sevgi, saygı ve şükranla yadedeceğiz.
 
Kendisine Allahʹtan rahmet diliyor, ailesine, Saadet Partisi camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Has Parti Karaman İl Başkanı  Av. Abidin ÇAĞLAYAN Milletimizin ve İslam âleminin başı sağ olsun
 
Verdiği büyük mücadele ile ülkemizde, İslam dünyasında çığır açan ve önemli hizmetler yapan çok değerli büyüğümüz, muhterem Erbakan hocamızın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Acımız büyüktür. Onun siyasi mücadelesi her türlü tartışmanın üstündedir. Başta ailesinin, Saadet Partisi ve Milli Görüş camiasının, milletimizin ve İslam Âleminin başı sağ olsun. Mekânı cennet olsun.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ
 
Hocamız Erbakan’a Selam Olsun.
 
           Türkiye’deki Müslümanların Siyasette hocası hiç kuşkusuz Prof.Dr. Necmettin Erbakan’dır. Cumhuriyetin, kuruluşundan bir süre sonra Tek parti yönetimine dönüştürülmesinden sonra Müslümanların yaşadıkları zulmü sona erdirecek birilerine olan ihtiyaç çok daha büyük önem arzediyordu.
 
           Koca bir cihan devletinin torunları içerdeki bir grup baskıcının karanlık emellerine teslim olmaya razı edilmek isteniyordu. Tıpkı bugün ortadoğuda kendi halkına kan kusturan bazı rejim yöneticileri gibi.
 
            Bu topraklarda yaşayan ehli iman insanların devlet,bürokrasi,bazı güç odakları ve siyaset eliyle yaşadıkları acıları azaltmak niyetiyle başka partilerle girdiği hükümet ortaklığından sonra halkın desteğini azalttığı daha sonraki yıllarda ise halkın tekrar bir şans verdiği ancak cuntacıların rahat bırakmadığı,çevresindeki zamanın ruhunu okumaktan uzak ve tutucu birkaç kişinin ise hocaya babalarının malı gibi bakmalarından dolayı yaşanan ayrışmalar sonucu bilindiği üzere hoca hergeçen gün yalnızlaştı...Tek başına kalan Erbakan Hoca sonunda partiyi toparlamak adına çekirdek kadronun siyasete devam ettiği saadet partisinin yeniden genel başkanı oldu.  Erbakan Hoca, bir taraftan genel başkanlık yükünün verdiği sorumluluğu ifa etmeye,yaşanan ihtilafları,güç çekişmelerini idare etmeye çalışırken bir taraftan da yaşının ilerlemesi sonucu yaşadığı acılarla ortaya çıkan hastalıklarla mücadele ediyordu.
 
Erbakan Hocamız, sonunda ilahi emre boyun eğerek 28 şubatın 14.yıldönümünde yani 27 şubat 2011 pazar günü aramızdan ayrıldı.
 
Mekanı Cennet olsun. Özellikle siyasi bilinçlenme ve zalimlere karşı dik durma konusunda bütün mazlumlar ve Türkiyeli Müslümanlar ve gençlik üzerinde büyük bir emeği var.
 
Güle güle hocam. Azmini,samimiyetini,kararlılığını selamlıyorum
 
Muhterem Kardeşlerim, Arkadaşlarım;
 
Hepimizin başı sağolsun. Merhum Hocamızʹın mekanı cennet ve peygamberimize komşu olsun. Kederli ailesine ve camiamıza Cenab_ı Hak sabırlar ihsan etsin.
 
Hocamız vefat etti ancak Oʹnun davası, ilkeleri ve prensipleri yaşamaya devam edecektir. Elbette Allah nurunu tamamlayacak ve inandığımız gibi yaşayacağımız bir ortama bizleri kavuşturacaktır. Akibet muttakilerindir.
 
Hepinize başsağlığı, sabırlar ve muvaffakiyetler diliyorum.
 
Cümleten Allah(CC)ʹa emanet olunuz.
 
 
Mehmet Ali BAYRAK
ÖĞDER
Şuurlu Öğretmenler Derneği
Karaman Şube Başkanı
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik, Necmeddin Erbakan için taziye açıklamasında bulundu.
 
Atik "Türkiye, önemli siyasi liderlerinden birisini kaybetti, vefatından ötürü Karaman Milli Görüş teşkilatlarına ve halka taziyelerimi sunuyorum" dedi.
 
Erbakan`ın vefatından ötürü derin üzüntü içerisinde olduğunu açıklayan Atik "Büyük Siyasi lider ve müffekkire Allah“tan rahmet ve bağışlanma diliyor, mekanını cennet eylemesini temenni ediyoruz. Allah, hüzünlü ailesine, yakınlarına ve kardeşlerine sabır versin" dedi.
 
Süleyman Atik
AK Parti İl Başkanı
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
40 yıldır Türk siyasi alanında mücadele veren Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sayın Necmettin Erbakan’ın beklenmedik vefatı hepimizi derin üzüntüye sevk etmiştir.
 
Merhuma Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine ve parti mensuplarına başsağlığı ve sabırlar temenni ederiz.
 
Yücel ALTUN
Hak ve  Eşitlik Partisi Karaman İl Başkanı
 
------------------------------------------------------------------------------